Tarieven buitenschoolse opvang 2018

Oya’s Childcare biedt 52 weken per jaar buitenschoolse opvang. Gedurende schoolweken opent Oya’s Childcare direct aansluitend op de schooltijden tot 18.30 uur. In vakantieweken wordt opvang geboden van 07.30 tot 18.30 uur.

Onze BSO haalt op bij de Eerste Openluchtschool, de Tweede Openluchtschool en Montessorischool De Wielewaal.

Regulier contract, inclusief vakanties

Het uurtarief voor buitenschoolse opvang bij Oya’s Childcare is € 8,04. Dit uurtarief is gebaseerd op een combinatie van schoolweken en vakantieweken incl. vervoer, activiteiten, drankjes, tussendoortjes en een warme, biologische lunch op woensdagen, vrijdagen en vakantiedagen.

Het te betalen bedrag per maand is afhankelijk van de openingstijden van de school waarop uw kind zit en de gekozen dagen. Wij rekenen graag op basis van uw persoonlijke keuze het maandbedrag voor u uit.

Regulier contract, exclusief vakanties

Het is ook mogelijk om enkel gedurende schoolweken buitenschoolse opvang af te nemen. In dat geval hanteert Oya’s Childcare een uurtarief van € 9,28.

Oya’s Childcare biedt tevens de mogelijkheid om incidenteel extra opvang af te nemen: ouders kunnen een (school)middag kopen voor € 55,- en een (hele) weekdag voor € 100,- per.

Voor verlengde opvang buiten de standaard buitenschoolse opvang uren (zie boven) berekenen wij € 6,25 per half uur. Oya’s Childcare biedt bovendien de mogelijkheid een dag te wisselen zonder extra kosten (op voorwaarde van beschikbaarheid).