Tarieven buitenschoolse opvang 2022

Oya’s Childcare biedt 52 weken per jaar buitenschoolse opvang. Gedurende schoolweken openen onze BSO’s direct aansluitend op de schooltijden tot 18.30 uur.

De BSO op locatie Obrecht haalt op bij de Hildebrand van Loonschool en de Cornelis Vrijschool. Op deze BSO wordt in vakantieweken opvang geboden van 08.00 tot 18.30 uur.

Het uurtarief voor buitenschoolse opvang bij Oya’s Childcare is € 10,04. Dit uurtarief is gebaseerd op een combinatie van schoolweken en vakantieweken incl. vervoer, activiteiten, drankjes, tussendoortjes en dagelijks een warme, biologische maaltijd.

Het te betalen bedrag per maand is afhankelijk van de openingstijden van de school waarop uw kind zit en de gekozen dagen. Wij rekenen graag op basis van uw persoonlijke keuze het maandbedrag voor u uit.

Oya’s Childcare biedt tevens de mogelijkheid om incidenteel extra opvang af te nemen: ouders kunnen een extra (hele) weekdag afnemen voor € 120,00 (op voorwaarde van beschikbaarheid).

Voor verlengde opvang buiten de standaard buitenschoolse opvang uren (zie boven) berekenen wij € 8,00 per half uur. Oya’s Childcare biedt bovendien de mogelijkheid een dag te wisselen zonder extra kosten (op voorwaarde van beschikbaarheid).