Vestiging Obrecht

Binnenkort geopend! In een ruim pand, dat grenst aan de indrukwekkende Obrechtkerk en een aangrenzende veilige tuin heeft, biedt Oya’s Childcare in de ochtend (8.00-12.00 uur) peuterklassen en in de middag (12.30-18.30 uur) naschoolse opvang aan BSO kinderen.

Er zijn twee peuterklassen voor kinderen van 2 tot 4 jaar en een BSO voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Onze BSO haalt op bij de Peetersschool (Richard Holstraat), de Hildebrand van Loonschool (Hondecoeterstraat) en de Cornelis Vrijschool (Van de Veldestraat).

Vestiging Obrecht (Amsterdam Zuid)
Jacob Obrechtstraat 26, 1071 KM Amsterdam
email obrecht@oyas.nl

Wij verwachten vanaf de zomer met onze vestiging Obrecht (Amsterdam Zuid) open te gaan. Wanneer u een rondleiding wil vóór de zomer en de vestiging Obrecht nog niet geopend is, dan zal de rondleiding plaatsvinden op onze vestiging IJsbaan (Amsterdam Zuid) .
Met onderstaand formulier kunt u informatie of een rondleiding aanvragen. Als u meer informatie wilt kunt u ons bellen op 020 – 705 8040.Selecteert u alstublieft hieronder wanneer u wilt starten en op welke dagen u opvang wilt.