Buitenschoolse opvang voor kinderen tussen 4 tot 12 jaar

35_Alex_ClimbingVoor veel ouders is het niet overeenkomen van basisschooltijden en hun eigen werktijden een logistieke nachtmerrie. Oya’s unieke kinderopvangconcept pakt dat probleem aan door uitzonderlijke buitenschoolse opvang te bieden.

Na school en tijdens vakanties biedt Oya’s Childcare kinderen tussen 4 en 12 jaar een veilige en zorgzame omgeving waar zij zich thuis kunnen voelen, met andere kinderen kunnen spelen, plezier kunnen hebben of zich kunnen ontspannen.

In overeenstemming met onze pedagogische visie, is Oya’s programma voor buitenschoolse opvang zeer divers en zo opgezet dat de ontwikkeling van het individuele kind ondersteund wordt.

De jongere kinderen kunnen zich vermaken met sport, handvaardigheid, muziek en spelletjes. Of zich gewoon ontspannen met een boek of een praatje maken over hun schooldag. De oudere kinderen worden aangemoedigd hun horizon te verbreden door nieuwe activiteiten uit te proberen, maar zij kunnen zich ook bezig houden met hun eigen hobby’s en interesses. Voor meer informatie kunt u hier klikken.

Gezien onze betrokkenheid bij het welzijn van uw kind, verzorgen wij gezonde warme maaltijden en gezonde tussendoortjes. Oya’s Childcare is licht, aantrekkelijk en zo opgezet dat uw kind zich veilig en geborgen zal voelen. Groepen jongere en oudere kinderen hebben hun eigen ‘thuisbasis’ met kamers die zijn ingericht om te spelen, te rusten en te ontspannen, huiswerk te maken, bezig te zijn met handvaardigheden en nog veel meer. Er is buiten een goed beveiligde speelplaats, met aparte gedeeltes voor verschillende leeftijdsgroepen.

Voor meer informatie over Oya’s tarieven kunt u hier klikken.