Dagopvang (en meer) voor de kleintjes

Oya’s standaarduren voor dagopvang zijn van 7.30 uur tot 18.30 uur, van maandag tot en met vrijdag. Maar als u uw kind eerder wilt komen brengen of pas op wilt halen na een (zakelijk) diner of concert – geen probleem.

Appeline RedVoor opvang buiten de standaarduren (vóór 07:30 en na 18.30 uur) geldt een hoger tarief dan bij standaard dagopvang. Voor meer informatie over Oya’s tarieven kunt u hier klikken.

Ouders kunnen hun kind ook buiten deze uren (en op aanvraag zelfs in het weekend) bij Oya’s Childcare brengen. Voor meer informatie over onze flexibele opvang kunt u hier klikken.

In lijn met onze betrokkenheid bij het welzijn van uw kind, verzorgen wij gezonde warme maaltijden en gezonde tussendoortjes. Onze locatie is licht, aantrekkelijk en opgezet met de veiligheid en geborgenheid van uw kind in gedachten. Elke groep heeft een thuisbasis: een huiselijke plek met eigen provisiekast, eettafel, badkamer en ruime kamers om in te spelen of rusten. Er is buiten een goed beveiligde speelplaats, met een speciaal gedeelte voor baby’s.