Kwaliteit

BubblesKwaliteit staat centraal in het unieke concept van Oya’s Childcare. Kosten noch moeite worden gespaard om te leveren wat wij beloven: de best mogelijke kinderopvang met uitzonderlijke flexibiliteit en service.

Buitengewone kinderopvang begint met buitengewoon personeel. Voor ons betekent dat kinderopvang professionals die goed opgeleid, zorgzaam en toegewijd zijn. Zij weten hoe ze naar kinderen moeten luisteren en hoe zij met kinderen moeten praten. Zij zijn zeer gemotiveerd om de individuen die aan hun zorg zijn toevertrouwd te begrijpen en hun ontwikkeling te bevorderen. Vanzelfsprekend zijn zij van onbesproken gedrag.

U vindt dezelfde nadruk op topkwaliteit in de activiteiten en ondersteuning die wij uw kind bieden, in de opzet en uitrusting van ons centrum, in de keuze van speelgoed en materialen, in het eten dat we serveren, in onze gezondheids- en hygiëne-protocollen en in onze veiligheidssystemen. Uw kleine (en niet meer zo kleine) wondertjes verdienen alleen het beste.

Oya’s kwaliteitsconcept gaat verder dan uitmuntende zorg voor kinderen. Wij zorgen ook uitstekend voor ouders: wij bieden (op de nationale feestdagen na) elke dag van het jaar kinderopvang en een aantal extra’s die het leven van drukbezette ouders net een beetje makkelijker maken. Op die manier heeft u meer quality time met uw kind.

Er is altijd iemand van Oya’s managementteam aanwezig om toezicht te houden op de kwaliteit en ervoor te zorgen dat aan de hoge eisen wordt voldaan.