Een nieuw concept in kinderopvang

Oya’s Childcare is opgericht om aan de behoefte te voldoen van kwalitatief hoogwaardige kinderopvang met daarbij een uitzonderlijk dienstenpakket dat het leven van ouders net een klein beetje makkelijker maakt. Wij streven ernaar uw kind buitenshuis een thuis te geven en ook goed voor u te zorgen.

ChildcareOya’s Childcare is een private onderneming en particulier gefinancierd, waardoor er geen druk is om in de kosten te snijden. Wij doen nooit concessies aan kwaliteit of service en wij doen ons uiterste best om geen ‘nee’ te zeggen en u met extra verzoeken uit de brand te helpen.

Oprichters Oya Yavuz en Frauke Groenevelt hebben het concept ontwikkeld en vormen een toegewijd, intern aanwezig management team. Beide vrouwen hebben in het bedrijfsleven topfuncties bekleed en zijn zelf ook moeder. Zij begrijpen dan ook de uitdaging om een balans te vinden tussen werk en gezin. Zij zijn dagelijks aanwezig om er zeker van te zijn dat Oya’s Childcare levert wat het belooft: uitmuntende kinderopvang met een uitzonderlijke flexibiliteit en service.

Onze nannies en ander bevoegd personeel zorgen meer dan goed voor uw kleine (en minder kleine) wonderen in de leeftijd van 2 maanden tot 12 jaar. Zij zijn geselecteerd omdat zij oprecht geven om het welzijn en de persoonlijke ontwikkeling van elk kind dat aan hen wordt toevertrouwd.

De veiligheid en geborgenheid van uw kind – zowel emotioneel als fysiek – hebben bij ons de hoogste prioriteit. Net als gezondheid en hygiëne: we hebben een huishoudelijk medewerkster in dienst om alles vlekkeloos schoon te houden en onze locatie is zo opgezet dat gezondheidsrisico’s zo klein mogelijk zijn. Zo zijn bijvoorbeeld de kamers waar de kinderen verschoond worden goed gescheiden van de ruimtes waar gegeten wordt.

De uitstraling en sfeer bij Oya’s Childcare is eveneens bijzonder. Licht, transparantie, veiligheid en geborgenheid zijn de sleutelwoorden. In een ruim, modern gebouw met uitzicht op het historische Olympisch Stadion in Amsterdam Zuid, hebben wij samengewerkt met een architect om gezellige groepen te creëren, elk met een eigen badkamer, keukentje en speel- of rustruimtes. Binnenwanden van veiligheidsglas zorgen voor extra licht en zichtbaarheid van de kinderen en hun verzorgers. Overal wordt gebruik gemaakt van kwaliteitsmaterialen en natuurlijke kleuren. Er is een goed beveiligde, ruime buitenspeelplaats waar kinderen uit verschillende leeftijdsgroepen los van elkaar kunnen spelen, onder toezicht van nannies.

U vindt ons in Amsterdam Zuid bij het Olympisch Stadion in een rustige zijstraat van de Amstelveenseweg. Met de auto slechts enkele minuten van de ring en de torens van de Zuidas. Parkeren zal geen probleem zijn.