Kom werken bij Oya's Childcare

De hoogste kwaliteit kinderopvang

Wil jij je talent en passie voor kinderen ontwikkelen en deel uitmaken van ons topteam? Wij zijn op zoek naar toegewijde en lieve collega’s voor zowel onze baby-, peuter-, kleuter- als bso groepen.

Werken bij Oya's Childcare is iets bijzonders.

Wij bieden niet alleen de kinderen, maar ook onze medewerkers een stimulerende omgeving waarin ontwikkeling en hoge kwaliteit voorop staan. Je komt terecht in een enthousiast en liefdevol team, waarmee je samen de beste zorg voor de kinderen kan bieden.

Vacatures

Vacature:

In 't kort:

Jouw liefde voor de ontwikkeling van kinderen en passie voor het vak maken jouw baan iedere dag de moeite waard. Voor de kinderen die je dagelijks volgt, de ouders die jou de zorg van hun kind toevertrouwen, maar zeker ook voor jouzelf. Bij Oya’s Childcare kun je doen waar je het beste in bent.

Vacature:

In 't kort:

In een periode van 12 maanden tijd behaal jij je MBO niveau 3 of 4 diploma en mag je werken als (Gespecialiseerd) Pedagogisch Medewerker. Werken en Leren tegelijk!

Vacature:

In 't kort:

Kwaliteit, kwaliteit en nog eens kwaliteit. Daar streven wij naar bij Oya’s Childcare in Amsterdam. Liefdevolle aandacht voor de kinderen in een stimulerende omgeving. Veilig en warm, zodat zij zich zo goed mogelijk kunnen ontwikkelen met ons brede aanbod. Attent voor de ouders. Zo hebben we bijvoorbeeld een kinderkapper op locatie of geven we warme biologische maaltijden aan de kinderen zodat zij ’s avonds al gegeten hebben en lekker kunnen spelen met hun ouders. Oog voor onze medewerkers. Wij ondersteunen je in jouw ambitie, hoe groot of klein die ook mag zijn.

Ontmoet jouw nieuwe collega's!

Maak kennis met de toppers van Oya's Childcare en ontdek wat zij zo leuk vinden aan hun werk.

Irma

Vestigingsmanager

Als een van de eerste medewerkers van Oya’s Childcare startte ik als PMer bij de BSO.

Doordat het bedrijf groeide kon ik mijn ei goed kwijt in het opstarten van nieuwe groepen om later de functie als Pedagogisch Coach te vervullen. Sinds begin dit jaar heb ik een volgende stap gemaakt en ben ik dan nu Vestigingsmanager van de IJsbaan locatie. Door het vertrouwen en de leuke sfeer maar ook de pedagogische kwaliteit die dit bedrijf wil bieden ben ik echt op mijn plaats!

Elyse

Pedagogisch medewerker (crèche)

Ik ga elke dag met veel plezier naar mijn werk, omdat ik het heerlijk vind om met kinderen te werken maar zeker ook vanwege het fantastische team bij Oya’s Childcare.

Sinds anderhalf jaar (februari 2021) werk ik op een van de dreumesgroepen van onze IJsbaan locatie. Samen zorgen we niet alleen voor een veilige en liefdevolle omgeving, maar door de activiteiten die we dagelijks doen, kunnen we ook echt iets bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen. En daar bovenop is er ook veel aandacht voor de ontwikkeling van ons als medewerkers, bijvoorbeeld door het online leerplatform waar wij toegang tot hebben

Kim

Assistent vestigingsmanager

Oya’s Childcare heeft mij een aantal jaar geleden een BBL traject aangeboden om mij een ‘Gespecialiseerd pedagogisch medewerker’ te maken.

Tijdens het volgen van deze opleiding heb ik de kennis van de lessen weten toe te passen in de praktijk en heb ik mezelf ontpopt tot een echte Nanny van Oya’s Childcare. Dankzij Oya’s Childcare heb ik mijn passie weten om te zetten in mijn baan. Door de goede begeleiding en fijne sfeer in het pand, heb ik er toen voor gekozen om een aasluitende opleiding te volgen als ‘Pedagogisch coach en beleidsmedewerker’. Door het volgen van een extra opleiding en interne curssesen wist ik mezelf steeds verder te ontwikkelen in het vakgebied.

Oya's Childcare voordelen

Bij Oya's Childcare verrichten we wonderen, groot en klein. Ontdek hieronder hoe.

Interesse?

Bekijk dan onze vacatures. Staat er niet precies bij wat je zoekt, maar zie je jouw toekomst wel bij Oya’s Childcare? Stuur ons dan een open sollicitatie!

Oya's Childcare is uniek

Opgericht om aan de behoefte te voldoen van kwalitatief hoogwaardige kinderopvang met daarbij een uitzonderlijk dienstenpakket dat het leven van ouders en medewerkers net een klein beetje makkelijker maakt.

Locaties & Team

Onze drie prachtige locaties in Amsterdam bieden een omgeving die fysiek en emotioneel veilig is, die ondersteunt en verrijkt.

Leeftijdsgroepen

Wij zijn op zoek naar toegewijde, ervaren en lieve pedagogisch medewerksters; voor zowel onze baby-, dreumes- en peutergroepen als onze bsogroepen.

Wat wij bieden

Werken bij Oya’s is iets bijzonders. Wij bieden niet alleen de kinderen, maar ook onze medewerkers een stimulerende omgeving waarin ontwikkeling en hoge kwaliteit voorop staan. 

Een plek om te groeien

Je komt terecht in een enthousiast en liefdevol team, waarmee je samen de beste zorg voor de kinderen kan bieden. Jouw ontwikkeling is voor ons een top-prioriteit. Want samen helpen wij de kinderen groeien.

Persoonlijke ontwikkeling

Met behulp van interne trainingen en coaching zijn er veel mogelijkheden voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Denk aan taal- en interactietrainingen of speciale babytrainingen

Bij Oya's Childcare...

...leren wij...

Van én met elkaar. Niet alleen door interne training en coaching, maar juist ook door de unieke kennis en ervaringen die we als divers team met elkaar delen, leren we elke dag bij.

...groeien wij...

Zowel kinderen als werknemers krijgen alle ruimte om zich te ontwikkelen. In een veilige omgeving ondersteunen we persoonlijke en professionele groei.

...spelen wij...

Een van onze belangrijkste waarden, ook voor onszelf. We stimuleren creativiteit, genieten van ons werk en hebben altijd plezier met de kinderen en met elkaar.

...verwonderen wij...

We omarmen nieuwsgierigheid en verwondering. We bekijken de wereld met een open geest en laten elkaar vrij om onze talenten te ontdekken.

...samen.

Zijn dit ook jouw prioriteiten?

Veelgestelde vragen

Brandende vragen?
Lees hieronder verder, of stuur ons een mailtje!

In de Cao Kinderopvang staat de kwalificatie-eis voor pedagogische medewerkers. Hier staat waar je aan moet voldoen om te mogen werken als pedagogisch medewerker. Je vindt onder andere de diplomalijst: een overzicht van diploma’s die met of zonder aanvullend bewijs kwalificeren.

De kwalificatie-eis geldt voor iedere werkgever en pedagogisch medewerker in de branche.

Allereerst vragen wij jou om jouw cv en motivatie met ons te delen – via het formulier op de website of door een mail te sturen naar werken@oyas.nl

Na ontvangst van jouw informatie zal een van onze HR medewerkers contact met jou opnemen om telefonisch kort te bespreken wat jij precies zoekt en of dat in lijn ligt met wat wij te bieden hebben en/of zoeken.

Na een positief telefoongesprek zullen wij jou uitnodigen voor een sollicitatiegesprek op een van onze vestigingen met een HR medewerker en/of de Vestigingsmanager.

Als iedereen positief blijft, nodigen wij jou uit voor een meeloop ochtend of middag, zodat jij kunt zien wat de functie bij ons inhoudt en wij kunnen zien hoe jij op de werkvloer werkt. Na afloop zul je nog een korte evaluatie hebben op kantoor.

Als onze collega’s allemaal enthousiast zijn en jou graag als teamgenoot zouden willen zien, nodigen wij jou uit voor een arbeidsvoorwaardengesprek en plannen wij jouw eerste (inwerk)dag als onze collega.

Wij zijn altijd op zoek naar ambitieuze collega’s en zullen dit altijd stimuleren maar vinden het wel belangrijk om jou eerst goed te leren kennen. Ook willen wij graag dat jij je eerst ons pedagogisch beleid en werkwijze eigen maakt.

Afhankelijk van je functie krijg je een uitgebreid inwerkprogramma en maak je kennis met ons online platform waar je veel mogelijkheden hebt tot het volgen van allerlei cursussen en trainingen, zowel op ons vakgebied maar ook daarbuiten.

Samen met jouw vestigingsmanager en onze HR medewerkers kijken wij naar eventuele interne doorgroei mogelijkheden binnen de vestiging of een van onze andere locaties.

Bij ons staat de veiligheid van kinderen voorop. En dat vindt de overheid ook: zij stelt verplicht dat iedereen die werkt op een adres waar kinderen worden opgevangen, zich moet inschrijven in het Personenregister kinderopvang (PRK). Hiervoor heb je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) nodig. Met een VOG bewijs je namelijk dat jouw gedrag in het verleden geen bezwaar is voor het uitoefenen van jouw werk.

Iedereen bij ons heeft een VOG, ook de medewerkers die niet op de groep staan.

De kosten verbonden aan het aanvragen van een VOG en/of de registratie in het Personenregister Kinderopvang worden volledig door Oya’s Childcare vergoed.

Natuurlijk mag jij jouw kind(eren) ook bij ons inschrijven, en zullen wij ons best doen om jou zo snel mogelijk een plek aan te bieden op de locatie.

Elk semester start een nieuwe groep BBLers. Wij zijn altijd op zoek naar gedreven en leuke nieuwe collega’s en werven altijd voor de volgende groep BBLers.

Graag vragen wij je om jouw cv en motivatiebrief naar ons te sturen of via deze website te solliciteren.

Iedereen die voldoet aan de wettelijk gestelde vooropleidingseisen voor het middelbaar beroepsonderwijs kan zich aanmelden voor een BBL opleiding. Meer hierover kun je vinden op de website van de overheid

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/middelbaar-beroepsonderwijs/vraag-en-antwoord/wat-zijn-de-toelatingseisen-voor-het-mbo

Wij werken samen met Variva in Amsterdam, waar onze BBLers samen in een klas komen. Variva biedt opleidingen tot Pedagogisch Medewerker op MBO niveau 3 en 4.

Op de website van Variva kun je meer informatie vinden over deze opleiding.

Kom jij binnenkort ons team versterken?

Wij kijken ernaar uit je te ontmoeten!
Reageer direct op een vacature of neem contact met ons op per telefoon, e-mail of op een van onze locaties.