Nannies

Niemand is beter in opvoeden dan de ouders zelf. Maar ons pedagogisch getrainde personeel heeft de kennis, deskundigheid en interesse om hen hierin te ondersteunen. Oya’s nannies zijn de allerbeste: goed opgeleide kinderopvangprofessionals die oprecht geven om kinderen en ook hun welzijn en ontwikkeling.

Chasing BubblesOnze nannies doorlopen een bijzonder strenge wervings- en selectieprocedure, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw kind in goede handen is bij Oya’s Childcare. Sollicitanten met de juiste papieren en motivatie hebben minstens twee keer een gesprek met Oya’s managementteam. Daarna worden zij gevraagd mee te draaien op een groep en wordt een referentie-check gedaan alvorens zij erkend worden als volleerde leden van Oya’s pedagogische team.

Alle nannies bij Oya’s Childcare hebben een relevante pedagogische opleiding op mbo- of hbo-niveau. Wij verzekeren een goede mix van die twee: nannies op mbo-niveau die praktisch, creatief en communicatief zijn en nannies op hbo-niveau die een aanvullende academische kennis hebben aangaande kinder- en ontwikkelingspsychologie. Samen zorgen zij voor de warme en stimulerende omgeving die kinderen nodig hebben om zich veilig te voelen en zich volledig te kunnen ontwikkelen.

Onze pedagogische medewerkers krijgen interne trainingen in Oya’s visie op kinderopvang en worden voortdurend bijgestaan door een pedagogische coach. Oya’s managementteam geeft continuïteit in de zorg hoge prioriteit en cultiveert die door de manier waarop het team het personeel inroostert en onder zijn hoede neemt.