Solliciteren

46_JasmijnOya’s Childcare is een fantastische plek om te werken. Wil je deel uit maken van ons top team?

Wij zijn op zoek naar toegewijde, ervaren en lieve pedagogisch medewerksters; voor zowel onze baby-, dreumes- en peutergroepen als onze bsogroepen. Zie onder voor de vacature van PMer.

Tevens zijn wij op zoek naar een Vestigingsmanager. Ben je geïnteresseerd om leiding te geven aan één van onze teams, kijk dan hier voor de vacature.

Vacature Pedagogisch Medewerker

Wat maakt werken bij Oya’s Childcare zo uniek?
Als Pedagogisch Medewerker lever je een belangrijke bijdrage aan de individuele ontwikkeling van onze kleintjes. Bij Oya’s vinden we het belangrijk dat onze nannies voor de volle 100% met de kinderen bezig kunnen zijn. Daarom laten we taken als schoonmaken, wassen en eten klaarmaken, aan onze andere professionals over.

Dagelijks organiseer je samen met je collega’s de meest uiteenlopende activiteiten. Ook denk je samen met Lysbeth, onze kinderpsycholoog, mee over leeftijd geschikte activiteiten die de emotionele, cognitieve, fysieke, creatieve en sociale ontwikkeling ondersteunen. Deze activiteiten worden per thema en per leeftijdsgroep strak ingepland. Zo maken we samen met jou waar dat de kleintjes de tijd van hun leven hebben én dat hun persoonlijke groei wordt gestimuleerd.

In jouw dagelijkse routine met de kinderen staan persoonlijke ontwikkeling en sociale interactie centraal. Door spel en interactie leer je de kinderen anderen te helpen, te communiceren, elkaar te groeten en andere simpele vormen van beleefdheid. Dit alles doe je op een luchtige en speelse manier. Dankzij jou hebben de kinderen plezier en een echt thuis buitenshuis.

Locatie en team
Je komt te werken op onze locatie in Oud-West of een van de locaties in Zuid. Het totale team bestaat uit 60 zorgzame en toegewijde collega’s .

Op iedere locatie is goed nagedacht over de bescherming van de gezondheid en de veiligheid van de kinderen. Waar je ook aan de slag gaat, je houdt altijd samen met een of meer andere nannies toezicht op een groep. Daarnaast is toegang alleen mogelijk met een toegangscode. De goed omheinde tuinen zijn alleen via het gebouw bereikbaar en de kinderen kunnen niet zomaar uit de tuin weglopen. De slimme indeling van de binnenruimtes en het gebruik van transparante materialen vergemakkelijken jouw toezicht. In de minder zichtbare ruimtes wordt gebruik gemaakt van babymonitors met beeld en geluid.

Leeftijdsgroepen
Bij Oya’s werken we met verschillende leeftijdsgroepen. Wanneer je als Pedagogisch Medewerker bij ons aan de slag gaat, kom je op een van deze groepen te staan:
• 2 maanden tot 1 jaar
• 1 tot 2 jaar
• 2 tot 4 jaar (inclusief PeuterPlus voor kindjes vanaf 3 jaar als voorbereiding voor de basisschool)
• 4 jaar en ouder (BSO)

Wat bieden wij?
Werken bij Oya’s is iets bijzonders. Wij bieden niet alleen de kinderen, maar ook onze medewerkers een stimulerende omgeving waarin ontwikkeling en hoge kwaliteit voorop staan. Je komt terecht in een enthousiast en liefdevol team, waarmee je samen de beste zorg voor de kinderen kan bieden.

Wat kan je nog meer verwachten?
• Een goed salaris (hoger dan gemiddeld). Als je bij ons start behoud je sowieso jouw schaal/trede;
• Een contract met vaste uren (27 of 36 uur)
• Een hele fijne werkomgeving
• Met behulp van interne trainingen en coaching zijn er veel mogelijkheden voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Denk aan taal- en interactietrainingen of speciale babytrainingen
• Veel leuke uitjes met het team
• Parkeermogelijkheden op de meeste locaties
• Volledige reiskosten en/of OV-vergoeding

Wie ben jij?
Jij kunt je goed vinden in onze pedagogische visie. Daarnaast ben je een toegewijde, ervaren en lieve Pedagogisch Medewerker. Je wilt jezelf graag blijven ontwikkelen en bent gemotiveerd om deel uit te maken van een organisatie die hoogwaardige zorg en service biedt. Wanneer afwijkende werktijden worden gevraagd, ben je flexibel.

Verder herken jij jezelf in de volgende punten:
• Minimaal 3 tot 5 jaar werkervaring in de kinderopvang (exclusief stage);
• Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en een goede beheersing van de Engelse taal;
• Je geeft oprecht om het welzijn en de persoonlijke ontwikkeling van elk kind dat jou wordt toevertrouwd.

Is dit de functie die bij jou past?
Stuur ons dan jouw motivatiebrief, waarin je uitlegt waarom werken met kinderen jouw passie is. Ook horen we graag waarom je denkt dat jij goed bij Oya’s Childcare past. Vermeld je ook even met welke leeftijdsgroep(en) jij ervaring hebt? Wij ontvangen jouw brief met recent CV graag via werken@oyas.nl.

Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op via tel. 020-7058040.

Vacature PM’er Babygroep (0 tot 1 jaar)