2 minuten leestijd

Onze kijk op het belang van gezonde voeding.

Gezonde en gebalanceerde voeding is een van de belangrijkste pijlers in de gezondheid en het welzijn van kinderen. Daarom hanteren wij ook in ons voedingsbeleid een hoge kwaliteitsstandaard. Sinds onze start werken wij samen met Madaga.

De maaltijden van Madaga worden bereid met verse, natuurlijke ingrediënten en er wordt gezorgd voor variatie in structuur, voedingssoort en voedingswaarden. Er wordt zo veel mogelijk gebruik gemaakt van biologische producten en zout, suiker, verzadigde vetten en kunstmatige toevoegingen worden beperkt.

De verse en biologische warme maaltijden die de kinderen dagelijks bij Oya’s Childcare krijgen, sluiten naadloos aan op ons voedingsbeleid. In de maaltijden worden veel verschillende groente, granen & fruit verwerkt die elke week worden afgewisseld. Madaga gebruikt ook veel ingrediënten met hoge concentraties vitaminen en mineralen zoals quinoa, olijfolie, linzen, kikkererwten en broccoli. Bij het verwarmen  van deze maaltijden gebruiken wij geen magnetron maar de oven, waardoor alle belangrijke voedingswaarden behouden blijven.

Naast de warme maaltijden als lunch, krijgen de kinderen dagelijks aan het eind van de middag ook een warme, biologische soep van Madaga.

Voor meer informatie kunt u de website bezoeken: www.madaga.nl

Kind aanmelden

Ontdek hoe wij het verschil maken in de kinderopvang.